Dag Iedereen,

Nu zitten we in een internetcafe te wachten tot onze gsm-kaarten in orde zijn. Hiervoor is registratie nodig en die loopt al sinds gisteren stroef. Deze is nodig om de vele kaarten die op straat worden verkocht, en het misbruik ervan tegen te gaan. We laten jullie zo snel mogelijk weten wanneer we bereikbaar zijn met onze Ghanese identiteit.

We zijn hier goed aangekomen in het fantastische Ghana. Al direct in een trotro, de vele busjes die het openbaar vervoer van Ghana vormen gesprongen en richting het strand vertrokken.Hier hebben we goed kunnen genieten van de Ghanese strandcultuur.Rustig relaxen op een strandstoeltje onder een parasol, geweldig.

Gelukkig is al het materiaal goed door de douane geraakt en kunnen we vol goede moed deze namiddag vertrekken op de bus richting Tamale. Hier zullen we snachts aankomen en opgevangen worden door ons gastgezin. De volgende dag zullen we kennismaken met de gehele staff van REVSODEP en ons fietsen aanschaffen om ons ginder voor te plaatsen.

Fotos en verdere blogberichten volgen binnenkort

Vele groeten

Dries en Maxime