Beste vrienden,

Nadat we gehoopt hadden volop in de startblokken te schieten wanneer de pomp aankomt is deze ondertussen nog steeds vrolijk aan het camperen in Accra.

Ondertussen vullen we onze tijd met het voorbereiden van ons vertrek, met name de opvolging van de opstart van de installatie door REVSODEP, het trainen van de staff en van de WATSAN Commitee. Dit zijn de verantwoordelijke voor de waterinstallatie van de community. OOk worden verschilende andere projecten bezocht. Het zijn interessante dagen..

Dit weekend om alle pompproblemen te vergeten richting MOLE NATIONAL PARK vertrokken. Na een hevige stortbui op de ochtendtrip jammer genoe geen olifanten kunnen spotten. Gelukkig hadden we daarna voor de JEEP safari gekozen wanneer na een kwartiertje de olifanten kwamen opdagen en we ze in volle wildernis mochten aanschouwen Geweldig

Fotos van de geweldige olifanten volgen nog,

Verder avonturen ook deze week aangezien de internet tijd nu op is.

Vele groeten,

Dries en Maxime